Етикети: футбол

Андрий Шевченко

21,00 лв.
  • Цена 21,00 лв.
  • ISBN 978-619-7529-26-5
  • Наличност В наличност
Имах четири футболни любови в живота си – „Динамо“, „Милан“, „Челси“ и националния отбор на Украйна… По пътя си срещах различни хора, хора, без които нямаше да се превърна в онова,..

Имах четири футболни любови в живота си – „Динамо“, „Милан“, „Челси“ и националния отбор на Украйна… По пътя си срещах различни хора, хора, без които нямаше да се превърна в онова, което съм днес. Имаше възходи и падения. Това беше огромна жертва в името на работата ми – единственият начин, чрез който можех да превърна мечтите си в реалност. Дойде време да се огледам и да разкажа какво съм преживял. Да благодаря на тези, които ме придружиха в нелекия път, който избрах. Никога нямаше да се справя сам.
Андрий Шевченко

Той беше невероятен футболист, който е невъзможно да бъде сравнен с никого. Сякаш на терена ни го бе спуснал самият Бог на футбола: заради начина му на живот, играта, усета и заради това как изживяваше всеки мач.
Паоло Малдини

На страниците на тази книга Шева разказва всичко за себе си, за нас също. Заедно сме достигали до много върхови емоционални моменти и няма нещо, което да не сме познали един за друг. 
Карло Анчелоти

Шевченко притежава една особена загадъчност. Поразителна смесица от благородство и сила, пред които не можеш да останеш равнодушен. Според мен тези качества са най-могъщите черти на съвременния човек.
Джорджо Армани

Данни за книгата
Заглавие Андрий Шевченко - Моят живот, моят футбол
Автор Андрий Шевченко и Алесандро Алчато
Преводач Стефани Стоянова
ISBN 978-619-7529-26-5
Корици Меки
Брой страници 224
Език Български
Жанр Автобиография
Други
Цветни снимки ДА (8 стр.)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ