Етикети: футбол

Реал Мадрид - Владетелят на Европа

15,00 лв.
  • Цена 15,00 лв.
  • ISBN 978-619-7529-28-9
  • Наличност В наличност
„Кралският клуб“ има изключително богата, интересна и любопитна история. Можете да се докоснете до нея чрез тази книга. Ако пък сте страстен фен на отбора и вече я знаете – да науч..

„Кралският клуб“ има изключително богата, интересна и любопитна история. Можете да се докоснете до нея чрез тази книга. Ако пък сте страстен фен на отбора и вече я знаете – да научите все пак някой убягнал ви факт, да допълните своите познания. Ако и в това отношение сте пълен отличник и няма къде да ви хванем в крачка – то използвайте това, което държите в ръцете си, като помагало и като обобщен материал, хронологически подреден, за да изпитате приятели, колеги или просто други фенове на "Реал" и на футбола изобщо. 

Невъзможно е историята на клуб като "Реал" (Мадрид) да бъде събрана в 300 въпроса и отговора. Тя е безкрайна. Поради това съвсем безропотно приемаме критиката, че не сме отбелязали поне с едно въпросче еди-кой си футболист или не сме вмъкнали някъде из страниците еди-коя си победа или даден гол. Повярвайте, това е непосилна задача.

Но сме се постарали книгата да е интересна и занимателна и съдържанието да е достойно за клуб като "Реал".  

14 пъти на върха в Европа! И още десетки други трофеи. Това е знаменателно! Това е повече от впечатляващо! Това е просто "Реал" (Мадрид)!

Данни за книгата
ISBN 978-619-7529-28-9
Корици меки
Брой страници 168
Език Български език
Жанр Куиз книга

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ